img

BASIN ODASI

Lüks ve Aile Sıcaklığı, Fors İzmir’de

İzmir’de tamamladıkları projelerinden edindikleri tecrübeleri bir araya getiren inşaat firmalarının kurduğu Güçsan Yapı A.Ş., Fors İzmir ile kente özel bir yaşam alanı kazandırıyor. Yeni Alsancak bölgesinde kurulan, panoramik İzmir ve körfez manzarasına sahip olan Fors İzmir hakkında bilgi veren Güçsan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayhan Sulak, Fors İzmir’in konumu, ulaşım olanakları, sosyal donatıları , mimari ve teknik özellikleri ile öne çıkacağını vurguladı. Projenin, yaşamın merkezinde bir rezidansın sahip olduğu tüm imkanları sunarken geleneksel aile yaşam tarzının sıcaklığını da yansıtacak şekilde tasarlandığını da ifade etti.

Ayhan Sulak, “Fors İzmir sadece bir rezidans projesi olmayıp, aynı zamanda sosyal alanları sayesinde sakinlerinin hayatına farklı renkler katacak, özlenen mahalle kültürünü en konforlu şekilde yansıtacak yeni bir yaşam anlayışıdır diye konuştu.

Örnek bir işbirliğine imza atarak Güçsan Yapı A.Ş çatısı altında İzmir'de öncü projeler yapacakları bilgisini de veren Ayhan Sulak, “Güçsan Yapı olarak, İzmir'e daha fazla nasıl katkı yapabiliriz diye düşündük. Bu nedenle 8 bin 500 yıllık tarihe sahip kentimizde şehrin merkezinde yaptığımız Fors İzmir projemizle ilk adımı atıyoruz. 'İzmir'de Öncü ve İzmir'de Özgün' kavramlarıyla tanımladığımız iş modeli ve doğru stratejilerle yatırım değeri yüksek ve zamana meydan okuyan projelere imza atacağız.

Aile rezidansı olarak tanımladığımız, mimari ilhamını Ege'den ve komşuluk değerlerinden alan projemizin sahip olduğu lokasyon avantajından da faydalanarak eski günlerdeki gibi aile yaşamının merkezi olmasını hedefliyoruz. Yarattığımız katma değeri İzmir'de tutmak ve sektörümüze yön vermeye devam ederek yeni başarılara imza atmak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” dedi.